Gratis verzending vanaf €75,- (NL) Vanaf 6 flessen 5% korting Gratis verzending vanaf €75,- (NL)
Vanaf 6 flessen 5% korting

Verzending en levertijd

Zodra je een bestelling hebt geplaatst via de webshop en wij bericht hebben ontvangen van betaling, ontvang je van ons een e-mail met een bevestiging. Vanaf dat moment gaan wij aan de slag met jouw bestelling!

De bestellingen worden met DHL, PostNL of DPD/Vinologix verzonden. Vinologix is gespecialiseerd in het verzenden van flessen wijn op een veilige, gemakkelijke, snelle en voordelige wijze. Zodra de bestelling gereed is voor verzending, ontvang je een e-mail met een Track & Trace code. 

Levertijd

Doorgaans wordt het pakket binnen 1-2 werkdagen bezorgd op het opgegeven afleveradres (tenzij een andere bezorgingsdatum op de productpagina staat aangegeven). DHL, DPD en PostNL leveren van maandag tot en met zaterdag, tussen 9.00 uur en 17.30 uur. Wij doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. Mocht de bezorging vertraging opleveren of mocht een artikel onverhoopt niet op voorraad zijn, wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Nederland
Besteld Geschatte bezorging
Maandag t/m vrijdag voor 10:00 uur Volgende dag of werkdag daarna 
Zaterdag en zondag Dinsdag of woensdag

België & Duitsland
De bezorgtijd naar België en Duitsland bedraagt 1 à 3 werkdagen (tenzij een andere bezorgingsdatum op de productpagina staat aangegeven).

Ben je niet thuis?

Pakket met alcoholhoudende dranken: de bezorger probeert het doorgaans de volgende werkdag nogmaals. Lukt ook deze bezorgpoging niet? Dan gaat het pakket naar de dichtstbijzijnde pakketshop waar het pakket binnen 5 tot 7 dagen (afhankelijk van de bezorgdienst) kan worden opgehaald met een geldig legitimatiebewijs. Heb je het pakket niet binnen die termijn opgehaald, wordt het pakket naar ons teruggestuurd.
Pakket zonder alcoholhoudende dranken: de bezorger zal proberen het pakket bij de buren af te leveren. Wanneer ook dat niet lukt, wordt het pakket bij de dichtstbijzijnde pakketshop afgeleverd en een briefje met verdere instructies in de brievenbus achtergelaten of wordt het op een later moment nogmaals geprobeerd. Als het pakket bij de dichtstbijzijnde pakketshop wordt afgegeven, wordt het daar doorgaans 5 tot 7 dagen voor je bewaard (afhankelijk van de bezorgdienst). Heb je het pakket niet binnen die termijn opgehaald, wordt het pakket naar ons teruggestuurd.

Breuk?
Neem in het geval van breuk direct contact met ons op en pak het product zo min mogelijk uit.

Verzendkosten

Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €6,95. Bij bestellingen boven de €75,- zijn de verzendkosten gratis. Voor een verzending naar België en Duitsland wordt altijd €9,95 in rekening gebracht.

*Let op: levering geschiedt alleen tegen verkrijging van een rechtsgeldige handtekening voor ontvangst. Deze is alleen rechtsgeldig indien de handtekening is gezet door een persoon van 18 jaar of ouder!