Verzending en levertijd

Zodra je een bestelling hebt geplaatst via de webshop en wij bericht hebben ontvangen van betaling, ontvang je van ons een e-mail met een bevestiging. Vanaf dat moment gaan wij aan de slag met jouw bestelling!

De bestellingen worden met DPD/Vinologix of PostNL verzonden. Vinologix is gespecialiseerd in het verzenden van flessen wijn op een veilige, gemakkelijke, snelle en voordelige wijze. Zodra de bestelling gereed is voor verzending, ontvang je een e-mail met een Track & Trace code. Op de dag van bezorging ontvang je een e-mail of sms-bericht met de verwachte levertijd. Mocht het opgegeven tijdsslot je niet uitkomen, kun je gemakkelijk een nieuwe bezorgdag kiezen.

Levertijd

Doorgaans wordt het pakket binnen 1-2 werkdagen bezorgd op het opgegeven afleveradres (tenzij een andere bezorgingsdatum op de productpagina staat aangegeven). DPD en PostNL leveren van maandag tot en met zaterdag, tussen 9.00 uur en 17.30 uur. Wij doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. Mocht de bezorging vertraging opleveren of mocht een artikel onverhoopt niet op voorraad zijn, wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Nederland
Besteld Bezorging
Maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur Volgende dag of werkdag daarna 
Zaterdag en zondag Dinsdag of woensdag
België & Duitsland

De bezorgtijd naar België en Duitsland bedraagt 1 à 2 werkdagen (tenzij een andere bezorgingsdatum op de productpagina staat aangegeven).

Ben je niet thuis?

De bezorger zal proberen het pakket bij de buren af te leveren. Wanneer ook dat niet lukt, wordt het pakket bij de dichtstbijzijnde pakketshop afgeleverd en een briefje in de brievenbus achtergelaten of wordt het op een later moment nogmaals geprobeerd. DPD doet maximaal drie bezorgpogingen bij het bezorgadres. Indien het pakket na drie pogingen niet afgeleverd kan worden, krijg je een kaartje in de brievenbus van DPD waar verdere instructies op te vinden zijn.

Breuk?

Neem in het geval van breuk direct contact met ons op en pak het product zo min mogelijk uit.

Verzendkosten

Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €4,95. Bij bestellingen boven de €75,- zijn de verzendkosten gratis. Voor een verzending naar België wordt altijd €7,- in rekening gebracht. Een verzending naar Duitsland €9,95.

*Let op: levering geschiedt alleen tegen verkrijging van een rechtsgeldige handtekening voor ontvangst. Deze is alleen rechtsgeldig indien de handtekening is gezet door een persoon van 18 jaar of ouder!