Gratis verzending vanaf €75,- (NL) Vanaf 6 flessen 5% korting Gratis verzending vanaf €75,- (NL)
Vanaf 6 flessen 5% korting

FAQ

Producten en diensten

Dat is afhankelijk van de inhoud van het glas. Uit een normale 75cl fles, meestal rond 7 glazen.

Een aantal keer per jaar bestellen wij een groot aantal producten bij Italesse. Mocht je een specifiek product willen bestellen, neem dan even contact op. Het kan dan met de volgende bestelling mee.

Leuk! Natuurlijk kunnen wij Champagne leveren, maar er is meer. Denk bijvoorbeeld aan onze feestelijk Champagnetoren. Ook kunnen we meteen proeverij organiseren of jullie leren sabreren. Daarnaast werken wij met een cateraar die passende hapjes of een uitgebreid gangenmenu kan serveren.

Dat kan zeker. Wij vinden het ontzettend leuk om onze passie te delen en houden de proeverijen graag informeel en relaxt. Het doel van de proeverij is om te genieten en wat te leren. Een proeverij kan geheel aan jullie wensen aangepast worden.

Nee hoor, de proeverij is geheel naar wens in te delen. Voor beginners kunnen we een basis proeverij doen, waarbij we jullie meenemen in het Champagneproces en de invloeden daarvan op Champagne. Aroma's, textuur, zuur en meer leer je te herkennen en onderscheiden.

Wij hebben verschillende soorten producten die met eigen logo bedrukt kunnen worden. Dit zijn de stoppers, koelers en geschenkdozen.

Er zijn verschillende mogelijkheden, van groot tot klein. Zo kunnen we stoppers of andere accessoires laten bedrukken met eigen opdruk, Champagnedozen (voor 1 fles) laten bedrukken met eigen opdruk, een Champagne pakket samenstellen met fles, stopper en glazen bijvoorbeeld. Wij zijn te benaderen voor relatiegeschenken op maat.

Betaling

Je kunt betalen met iDeal, creditcard (Mastercard, Visa, American Express, Maetro) en Bancontact.

Dat kan zeker! Mail de gegevens even naar info@selectedbydronk.nl onder vermelding van je bestelnummer.

Bezorging en retour

Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €6,95. Bij bestellingen boven de €75,- zijn de verzendkosten gratis. Voor een verzending naar België en Duitsland wordt altijd €9,95 in rekening gebracht.

Bestellingen die op werkdagen voor 10:00 uur gedaan zijn, worden diezelfde dag verzonden. Meestal worden de pakketten de volgende dag geleverd. We doen ons best om je pakketje zo snel mogelijk te leveren, maar in sommige gevallen kan het wat langer duren. Houd de Track & Trace in de gaten.

In de webshop zijn alleen de opties Nederland, België en Duitsland te zien, maar wij bieden ook wereldwijde bezorging aan. Neem in het geval van wereldwijde bezorging contact met ons op om een bestelling te plaatsen.

Pak het pakket zo min mogelijk uit en maak een paar foto’s van het kapotte product (in en uit de verpakking). Stuur de foto’s op naar info@selectedbydronk.nl onder vermelding van het bestelnummer. We zullen daarna samen op zoek gaan naar een passende oplossing.

Stuur een mail naar info@selectedbydronk.nl onder vermelding van het bestelnummer en welke producten je retour doet. Je ontvangt vervolgens een bericht terug met verdere instructies. Let op: alleen ongebruikte en ongeopende producten kunnen geretourneerd worden. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op