Gratis verzending vanaf €75,- (NL) Vanaf 6 flessen 5% korting Gratis verzending vanaf €75,- (NL)
Vanaf 6 flessen 5% korting

Over ons

Nieuwe naam!

Ruim 3 jaar geleden zijn we begonnen met CPP-wines om onze liefde voor Champagne en onze smaak te kunnen delen met iedereen in Nederland. Dat begon klein, maar groeide uit naar meer dan alleen het importeren van flessen Champagne. Inmiddels hebben we ook andere producten aan onze selectie toegevoegd, geven we proeverijen, hebben we onze eigen Champagnetoren, helpen we ondernemers aan toffe relatiegeschenken en nog veel meer.

Het werd tijd voor een nieuwe, meer herkenbare naam. Vanaf juni 2020 heten wij Selected by Dronk. Onze producten en services blijven onveranderd and there is many more to come!

MET PASSIE OP ZOEK NAAR HEERLIJKE CHAMPAGNES

De afgelopen 10 jaar hebben wij als familie met plezier tientallen huizen bezocht en hun Champagnes geproefd. Alleen de favorieten namen wij geregeld in veelvoud mee naar Nederland, om ze vervolgens in goed gezelschap te drinken. Onze omgeving maakte zo al snel kennis met deze favorieten en werd verliefd op onze smaak.

DE SMAAK VAN KLEINE EN ONBEKENDE CHAMPAGNEPRODUCENTEN

De zoektocht naar lekkere Champagnes stopt nooit. Met enkele honderden Champagnehuizen en producenten in de Champagne regio, is het aanbod enorm en zijn nog veel huizen niet ontdekt. Selected by Dronk | CPP-Wines richt zich op het zoeken naar echte pareltjes: relatief kleine en onbekende Champagneproducenten met heerlijke Champagnes. Vaak komen wij terecht bij de onafhankelijke producent, die eigen wijngaarden bezit en zijn eigen Champagnes produceert. Zij nemen ons maar al te graag mee in de wereld van het bruisend goud en geven ons een exclusief kijkje in de productie ervan.

Selected by Dronk Champagne procesSelected by Dronk Champagne oogstSelected by Dronk exclusief inkijkje

COLLECTIE

Alhoewel wij als familie één duidelijke smaak hebben, heeft ook ieder lid van de familie zijn persoonlijke smaak, voorkeur en mening.

Deze diversiteit binnen de familie weerspiegelt de diversiteit die wij zien in onze omgeving; iedere persoon is uniek en heeft een eigen smaak en voorkeur. In onze collectie zijn om die reden lichte, maar ook krachtigere Champagnes te vinden. Allen persoonlijk door ons geproefd en geselecteerd.

 

- Jim & Danielle