Gratis verzending vanaf €75,- (NL) Vanaf 6 flessen 5% korting Gratis verzending vanaf €75,- (NL)
Vanaf 6 flessen 5% korting

Retourneren

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan vinden wij dat allereerst natuurlijk erg jammer. Graag komen wij in contact om een passende oplossing te zoeken.

Om in aanmerking te komen voor een retournering, is het van belang dat de artikelen ongebruikt zijn en zich in de originele staat bevinden zoals u het heeft ontvangen. Gepersonaliseerde artikelen zijn vrijgesteld van retournering.

Stuur ons een e-mail met het bestelnummer, je naam en de artikelen die je zou willen retourneren. Je ontvangt van ons een bericht met instructies voor de retourzending. Het is ook mogelijk om het formulier voor herroeping in te vullen en op te sturen. Let op: de kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening en worden niet door ons vergoed.

Zodra de artikelen zijn verzonden en bij ons zijn binnengekomen, ontvang je een e-mail met een ontvangstbevestiging. Als de retournering is goedgekeurd, zal worden overgegaan op terugbetaling. Deze wordt doorgaans binnen een aantal dagen verwerkt waarna het bedrag wordt teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode.

In het geval van breuk is het van uiterst belang dat je een foto van de verpakking maakt, voordat je het pakket opent. Ook ontvangen wij graag een foto van het geopende pakket, waarbij het beschadigde artikel duidelijk te zien is.

Let op: Ons retourbeleid geldt tot 14 dagen na de aankoop. Na deze periode is het niet meer mogelijk gebruik te maken van ons retourbeleid.

Breuk? 
Neem in het geval van breuk direct contact met ons op en pak het product zo min mogelijk uit. Graag ontvangen wij een foto van het (on)geopende pakket, waarbij de schade duidelijk te zien is.