Gratis verzending vanaf €75,- (NL) Op werkdag voor 10:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Gratis verzending vanaf €75,- (NL)
Op werkdag voor 10:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Champagnetoren

1 minuut

Champagnetoren

▲ Heerlijke Champagne gepresenteerd op spectaculaire wijze.

Zo’n mooie drank gepresenteerd op zo’n prachtige wijze. De Champagnetoren is een echte eyecatcher en maakt iedere gelegenheid extra feestelijk.

Onze Champagnetoren is geschikt voor verschillende evenementen. Denk aan een feestelijke opening, een verjaardagsfeest, bruiloft, receptie, personeelsuitje en personeelsfeest. Er kunnen lagen van de toren worden bijgevoegd en weggehaald, waardoor hij geschikt is voor kleine en grote evenementen.

Niet alleen een Champagnetoren

Een Champagnetoren is natuurlijk de wow-factor op elk evenement. Maar het stopt niet bij de Champagnetoren. Het huren van onze toren komt met een groot aantal voordelen en extra’s:

Geen gedoe

Alles wordt door ons gedaan. Uiteraard nemen wij de toren en glazen mee, zetten de toren op, vullen hem met Champagne, schenken de Champagne uit en bouwen de toren weer af.

Heerlijke Champagnes

Onze toren wordt gevuld met een Champagne naar keuze. Een Champagne waar de gast echt blij mee wordt gemaakt. Ons assortiment bevat prachtige bubbels, rechtstreeks bij de kleine en onafhankelijke Champagneboeren vandaan. Bubbels van kwaliteit met een aantrekkelijke prijs.

Kennis

Iedere Champagnetoren heeft een gastvrouw of gastheer nodig die de glaasjes uitschenkt. Bij ons gaat dat net een stapje verder. Naast dat wij de bubbels uitschenken, weten we er natuurlijk alles van! Graag delen wij met passie de verhalen achter de Champagne die wordt geschonken en vertellen meer over Champagne in het algemeen als daar behoefte naar is. Wij vinden het ontzettend leuk onze liefde voor Champagne te delen en met de gasten te kletsen over deze prachtige drank!

Champagne First

Het draait allemaal om de Champagne, maar dan gepresenteerd in een mooi jasje. Prioriteit is dat ieder glas bubbels dat wordt uitgeschonken, alle kostbare kenmerken van Champagne nog bezit. Zo moet ieder glaasje de perfecte temperatuur hebben, een nog levendige bubbel hebben en alle aroma’s mooi hebben behouden. Het design van de toren en de keuze voor het glas hebben hier alles mee te maken.

Sabreren

Een feestelijke opening? Sabreren is ontzettend gaaf en een echte knaller om elk evenement officieel te openen. Met een sabel wordt een Champagnefles ‘ontkurkt’. Wij bezitten over meerdere sabels en hebben de kennis om een fles veilig te sabreren.

Speciale verzoeken

Andere speciale verzoeken? Vraag het ons! Wij staan open voor leuke ideeën.

Dus, waarom onze Champagnetoren?
Persoonlijk, gemak, kennis en kwaliteit.

Offerte

Particulier Zakelijk

*Al onze artikelen zijn geschreven op basis van onze persoonlijke ervaring, die wij graag met jullie delen! Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten !